Bewonerscom. - SHML

Title
SHML Weert
SHML
Ga naar de inhoud


De bewonerscommissies zijn groepen huurders die samen met Huurdersbelangenvereniging SHML de belangen behartigen van alle huurders in een of meer dicht bij elkaar gelegen woningcomplexen.
De bestuursleden van de bewonerscommissies wonen in hetzelfde complex of in dezelfde buurt en zijn makkelijk aanspreekbaar. Ze staan de huurders graag met raad en daad te woord. Momenteel zijn er 18 bewonerscommissies.

Nieuwe bewonerscommissies
Zet jij je graag in voor anderen en vind je dat leefbaarheid begint bij jezelf? Heb je een mening en wil je meepraten over nieuwe ontwikkelingen in je buurt of wooncomplex? Start dan samen met andere huurders een nieuwe bewonerscommissie. Het bestuur van Huurdersbelangenvereniging Maas & Roer helpt je graag met het opzetten van een nieuwe bewonerscommissie. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.
Doelen en activiteiten
De bewonerscommissies formuleren hun jaarlijkse doelen zelfstandig en regelen daarnaast ook extra services zoals het verwisselen van de lampjes in gemeenschappelijke ruimtes. Ze houden toezicht op de kwaliteit van de geleverde diensten, zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van trapportalen en overleggen hierover met diverse partijen. Bewonerscommissies ondersteunen ook hun medebewoners bij vragen op het gebied van de huur, de WOZ-taxaties, stedelijke vernieuwingsprojecten enzovoorts.

Copyright2019@shmlweert
Adres SHML: Langpoort 7A, 6001CL Weert
telefoon: 0495-543858 of 223119
Terug naar de inhoud